Bij IHC staat innovatie voorop

Bij IHC staat innovatie voorop

Techniekwerkt helpt mee

je

Royal IHC zijn klanten in staat om complexe projecten uit te voeren van zeeniveau tot oceaanbodem in de meest uitdagende maritieme omgevingen. Wij zijn een betrouwbare leverancier van innovatieve en efficiënte apparatuur, schepen en diensten voor de offshore, bagger- en natte mijnbouwmarkten.

Met een geschiedenis die doordrenkt is met de Nederlandse scheepsbouw, hebben we sinds het midden van de 17e eeuw diepgaande kennis en expertise opgebouwd van engineering en productie, van hoogwaardige geïntegreerde schepen en apparatuur, en van het leveren van duurzame diensten. Vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en met de meer dan 3.000 werknemers die vanuit vestigingen en kantoren over de hele wereld werken, kunnen we zorgen voor een lokale aanwezigheid en ondersteuning op elk continent.

Baggerbedrijven, olie- en gasbedrijven, offshore-aannemers, mijnbouwhuizen en overheden over de hele wereld profiteren van de hoogwaardige oplossingen en diensten van IHC. Met onze toewijding aan technologische innovatie, waarbij duurzaamheid en veiligheid centraal staan, streven we ernaar om continu te voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant in een snel evoluerende wereld.


Techniekwerkt

Eén site voor al je vacatures Eén site voor al je vacatures Techniek
Information Technology
Traineeships

Voor het optimale resultaat

Eenmalig
vacature plaatsen

€ 350,-

Bekijk

Onbeperkt
vacatures plaatsen

€ 2.000,-

Bekijk

Boost
campagne

€ 1.250,-

Bekijk

CV
Database

€ 1.000,-

Bekijk

Iedere branche vraagt om een eigen benadering


Altijd resultaat met jouw vacatures

Bekijk alle branches