Voor werkgevers

Voor werkgevers

Direct technisch toptalent voor jou!

Vacature plaatsen?

Een platform voor al je technische vacatures!

We staan bekend als hét persoonlijke vacatureplatform voor technici. Er is veel aandacht voor de verhalen achter de bedrijven omdat we die eerlijk delen op ons platform. We zijn oprecht in onze communicatie, hebben respect voor de gebruikers van ons platform en durven feedback te geven. Dit maakt het transparant en persoonlijk voor iedereen. Natuurlijk hebben we kennis van de markt en zorgen dat we voorop lopen in de laatste ontwikkelingen. 

Techniekwerkt!

Techniekwerkt zag in 2009 het levenslicht en is ontstaan uit de wens om technische droombanen toegankelijk te maken. We vonden dat vacatures steeds oppervlakkiger en anoniemer werden. Teveel van hetzelfde en totaal niet gericht op onze doelgroep. Het werd hoog tijd om daar verandering in te brengen. Met Techniekwerkt bieden we een open en eerlijk platform met vacatures voor iedereen in de techniekbranche.


Voordelen
Techniekwerkt

Wij zorgen voor transparantie op de technische arbeidsmarkt en zijn vastberaden de perfecte match te faciliteren tussen technici en bedrijven. Hoe we dat doen? Vooral met veel plezier, integriteit maar ook betrokkenheid en de juiste expertise. Je weet echt wat je aan ons hebt en dat werkt!
Techniekwerkt staat volledig in het kader van gemak en toegankelijkheid. Met één druk op de knop kom je direct in contact met een potentiële werknemer.

Techniekwerkt zit in een nichemarkt. Wij blijven uniek, doordat we direct contact onderhouden met de eindgebruikers. Innovatie in onze manier van werken blijft een belangrijke pijler om origineel te blijven in de techniekbranche.


BEL 070-4157863 voor gratis advies


Techniekwerkt

Eén site voor al je vacatures Eén site voor al je vacatures Techniek
Information Technology
Traineeships

Voor het optimale resultaat

Eenmalig
vacature plaatsen

€ 350,-

Bekijk

Onbeperkt
vacatures plaatsen

€ 2.500,-

Bekijk

Boost
campagne

€ 1.250,-

Bekijk

CV
Database

1.000,-

Bekijk

Iedere branche vraagt om een eigen benadering

Bekijk onze services om het resultaat te optimaliseren

Netwerk

Meer info

Webkoppeling

Meer info

Personal support

Meer info

Meetbaar resultaat

Meer info

We zorgen dat je vacatures echt opvallen.

Techniekwerkt is een niche vacaturebank. We hanteren een strakke doelgroepbenadering. Werkzoekenden bieden we kwaliteits content aan en we werven alleen voor eindgebruikers. Precies want onze bezoekers ook willen.

Bekijk onze producten