Bij Tata Steel is geen vuur te heet

Bij Tata Steel is geen vuur te heet

Techniekwerkt helpt mee

je

De wereld kent veel uitdagingen als het gaat om duurzame ontwikkeling. Het bieden van een veilige en gezonde werk- en leefomgeving met gelijke kansen voor iedereen, duurzame energievoorziening, en het in stand houden van biodiversiteit en het tegengaan van klimaatverandering. Het zijn slechts een aantal voorbeelden.

Tata Steel is onderdeel van de Tata Group en daarmee gericht op het leveren van waarde aan de omgeving waarin het bedrijf opereert. Onze ambitie is om een verantwoorde producent zijn van staal te zijn en waarde te creëren voor al onze belanghebbenden. Wij leveren daarmee een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de ambitie van onze samenleving. Tata Steel doet dit door het verantwoord produceren van staal en door te blijven investeren in onze mensen, nieuwe productietechnologieën en productinnovaties.  

Staal is een permanent materiaal dat nooit verloren gaat. Doordat producten van staal een lange levensduur hebben, worden hergebruikt en uiteindelijk worden gerecycled, worden grondstoffen en energie zeer efficiënt gebruikt. 


Techniekwerkt

Eén site voor al je vacatures Eén site voor al je vacatures Techniek
Information Technology
Traineeships

Voor het optimale resultaat

Eenmalig
vacature plaatsen

€ 350,-

Bekijk

Onbeperkt
vacatures plaatsen

€ 2.000,-

Bekijk

Boost
campagne

€ 1.250,-

Bekijk

CV
Database

€ 1.000,-

Bekijk

Iedere branche vraagt om een eigen benadering


Altijd resultaat met jouw vacatures

Bekijk alle branches