Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Ben jij uit het juiste hout gesneden?

Dan hopen we je snel te zien

je

Techniekwerkt is een ambitieus online media platform waar we met de mooiste bedrijven in Nederland samenwerken. We duiken in de wereld van de klant en werven personeel via onze vacaturesites en mooie campagnes. We leveren kwaliteit en hebben plezier in wat we doen. Doe je mee?


Wij hebben de ambitie om det állerbeste vacaturesite van Nederland te worden. Simple as that. En we zijn al hard op weg maar… we missen jou nog! Heb jij bijzondere online skills en durf je jezelf te zijn binnen een hechte groep met ervaren en leergierige collega’s? Laat dan van je horen!

Vacature Accountmanager

Een hele diverse functie waar je samen met de klant oplossingen bedenkt voor de meest uiteenlopende recruitment vraagstukken. Dit doe je samen met een team van enthousiaste collega's.

Meer informatie

Vacature Marketing Communicatiemedewerker

Compleet verzorgen van mailings, banners en doormeten op resultaat. Samen met de klant of voor Techniekwerkt campagnes bedenken en uitvoeren. Herken jij je in deze rol? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Meer informatie

Customer support

Een diverse functie, altijd met het doel onze klanten helpen, begeleiden en adviseren. Via telefoon, e­mail of de chat komen verschillende vraagstukken binnen. Deze zijn echt heel erg uitlopend

Meer informatie

Heb je een vraag over een vacature of staat jouw functie er niet tussen? Neem contact met ons op.

Stel je vraag